hei, me olemme Wonderus

Senni Loikala

Senni Loikala on sisällöntuotannon ja verkkojournalismin ammattilainen, jolla on vuosien kokemus uutistoimittajan työstä Suomen suurimmassa radiotalossa. Senni tietää etunenässä, millaiset populaarikulttuurin ilmiöt ja trendit ovat ajankohtaisia kotimaassa ja maailmalla. Lifestyle-aiheet ovat lähellä hänen sydäntään, kuin myös terveys ja hyvinvointi, vanhemmuus ja laajat henkilökuvat.

Työuransa aikana Senni on haastatellut lukuisia julkisuuden henkilöitä, asiantuntijoita ja tavallisia suomalaisia. Haastattelijana hän on läsnäoleva ja empaattinen, mutta kaivaa rohkeasti kiinnostavimmat näkökulmat esiin.

Keväällä 2018 Senni toteutti unelmansa oman perhemedian perustamisesta. Hän tuottaa laadukkaita verkkosisältöjä pienten lasten vanhemmille ja on tehnyt kaupallista yhteistyötä useiden yritysten kanssa. Senni on onnistunut luomaan perustamansa median ympärille osallistuvan ja nopeasti kasvavan Instagram-yhteisön.

Senni suhtautuu intohimoisesti luovaan kirjoittamiseen. Hän on opiskellut journalismin lisäksi elokuva- ja televisiokäsikirjoittamista ammattikorkeakoulussa. Tällä hetkellä Senni täydentää koulutustaan Metropolian Digitaalisten mediapalveluiden (ylempi AMK) koulutusohjelmassa.

Vantaalaislähiöstä kotoisin oleva Senni asuu avopuolisonsa, lapsensa ja koiransa kanssa Helsingin Lauttasaaressa. Lapsen mentyä nukkumaan Senni kiikkuu keinutuolissa ja katselee kotimaisia tosi-tv-sarjoja, joihin hän myöntää olevansa koukussa.