hei, me olemme Wonderus

Riikka Harju

Riikka Harju on viestinnän ammattilainen, joka on työskennellyt alalla jo kymmenen vuotta. Hänellä on vahva kokemus verkkosivujen sisällöntuotannosta sekä sosiaalisen median kanavien rakentamisesta ja ylläpidosta. Koulutukseltaan Riikka on kauppatieteiden maisteri.

Wonderuksessa Riikka toimii sisällöntuottajana. Hän hallitsee hakukoneystävälliset tekstit, osaa hyödyntää analytiikkaa tuloksellisten verkkosisältöjen tuottamisen apuna sekä ymmärtää hyvien sisältöjen roolin liiketoiminnan kasvattajana.

Riikka on elinikäinen oppija ja opiskelee parhaillaan lisää verkkosivujen toteutuksen teknisestä puolesta koodauksen avulla. Hän on erityisen kiinnostunut sivustojen visuaalisesta suunnittelusta ja käyttäjäkokemuksen jatkuvasta parantamisesta.

Vapaa-ajalla Riikan arki sujuu kolmen lapsen harrastusten parissa erilaisten urheilukenttien laidalla sekä omien urheiluharrastusten parissa. Myös digimarkkinointi on yksi Riikan harrasteista: hän on vuoden aikana kasvattanut perustamansa Tyttöjen äidit -yhteisön 15 000 jäseneen. Kanava tavoittaa julkaisuillaan noin 100 000 ihmistä viikossa.

“Parhaimmillaan kirjoittaessa eläytyy itsekin tarinaan niin, ettei ajankulua ja ympäröivää maailmaa edes huomaa. Se onkin tunne, jota tavoittelen joka kerta, kun alan kirjoittaa!”