hei, me olemme Wonderus

Marika Luukkanen

Marika Luukkanen toimii Wonderuksessa digimarkkinoinnin ja sisällöntuotannon ammattilaisena. Hän on työstään aidosti syttyvä tyyppi, jolla on kokemusta niin inhouse-markkinointiviestinnän järjestämisestä ja toteutuksesta kuin markkinointitoimistossa työskentelystä.

Marika on parhaimmillaan, kun hän saa yhdistää markkinoinnin konsultoinnin, strategisen otteen sekä operatiivisen toiminnan. Kokonaisvaltaisena kumppanina Marika pystyy toimimaan asiakasyrityksen ulkoistettuna markkinointipäällikkönä, sekä ottamaan asiantuntijana kantaa esimerkiksi sisällöntuotannon toimivuuteen. Sisällöt nettisivuista ja uutiskirjeistä artikkeleihin sekä sosiaalisen median palveluista valokuvaukseen onnistuvat varmalla otteella.

Erityisen vahvoja näkökulmia Marikalla on B2B-markkinointiin, työnantajabrändin markkinointiviestintään sekä matkailumarkkinointiin. Hänellä on lisäksi kokemusta monenlaisten yritysten toiminnasta aina IT- ja finanssitoimijoista rakennus- ja terveysalalle sekä urheilun, kulttuurin ja kaupan kentälle. Työ monenlaisten yritysten kanssa on opettanut hänelle kykyä kristallisoida markkinoinnin tarpeet sekä luoda uusia, kiinnostavia tapoja kertoa yrityksestä ja sen palveluista.

Vapaa-aikanaan Marikan löytää perheen kanssa puuhaamisen lisäksi kirjoittamasta, kuvaamasta, maalaamasta ja piirtämästä sekä urheilu- ja kulttuuritapahtumista. Sittemmin perheen kasvaessa kahdella lapsella, hän on löytänyt kiinnostavaa tekemistä yhdistystoiminnasta toimimalla aktiivina MiB ry:ssä (Mothers in Business).

Marika haluaa opastaa asiakkaansa hyödyntämään eri digimedian kanavia kohti tavoitteita ja siinä samalla nauttia yhteistyöstä hyvässä hengessä. Hän uskookin, että ihmiset eivät aina muista mitä sanoit, vaan miten sen sanoit. Marikan kanssa hoidat markkinointiviestintäsi kuntoon lämmöllä ja tyylillä.