hei, me olemme Wonderus

Leo Baidin

leo@wonderus.fi
+358 50 430 3650

Leo Baidin on Wonderuksen Sales Director. Hän vastaa Wonderuksen asiakkuuksien kehittämisestä sekä etsii uusia kumppaneita menestyksekkääseen yhteistyöhön. Ennen Wonderusta Leo oli kolme vuotta Schibsted Media Groupilla Tori.fi:n myyntitiimissä ja toimi siellä Key Account Managerina.

Leolla on monipuolinen tausta digitaalisesta markkinoinnista: hänellä on kokemusta niin ostajan, median, tuottajan kuin toimistonkin näkökulmasta. Kokonaisvaltaiset ja tulokselliset digimarkkinoinnin ratkaisut ovat hänen käsissään taattuja.

Leo on ratkaisukeskeinen tekijä, joka haluaa auttaa Wonderuksen kumppaneita heidän haasteissaan. Hän nauttii siitä, että asiat sujuvat ja korostaa hyvää kommunikaatiota, selkeitä suunnitelmia sekä läpinäkyvyyttä. Asiakkaiden liiketoiminnan ymmärtäminen ja kehittäminen digitaalisen markkinoinnin avulla ovat asioita, jotka pitävät Leon motivoituneena.

Leo on suuri urheilun ystävä ja erityisesti salibandy on ollut hänen sydäntään lähellä jo lapsesta saakka. Lisäksi matkustelu, ruoka ja kalastus ovat asioita, joita mies tekee mielellään vapaa-ajallaan.