hei, me olemme Wonderus

Juuso Siikaniva

Juuso Siikaniva on Wonderuksen toimitusjohtaja ja perustajaosakas. Hän on toiminut digitaalisen markkinoinnin parissa 15 vuotta, ja tullut tunnetuksi mainonnan ohjelmallisen ostamisen uranuurtajana Suomessa.

Juuson supervoimia ovat datanhallinta ja -käsittely, yleisökohdentaminen ja videomainonta. Hänen erityiskykynsä on kehittää uusia markkinointiratkaisuja sekä löytää hyödyntämättömiä mahdollisuuksia, joiden avulla pystymme tehostamaan Wonderuksen asiakkaiden markkinointia.

Hänen mielestään digimarkkinoinnissa lähestytään tällä hetkellä teknologia- ja datahuuman lakipistettä. Juuson mukaan älykäs ja tiedostava mainostaja etsii kuitenkin mahdollisuuksia muualtakin: optimoimalla jo olemassa olevia toiminta-, tuotanto- ja ostotapoja voidaan saavuttaa jopa moninkertainen ROI kalliisiin järjestelmäinvestointeihin verrattuna.

Juuson intohimo on markkinointitoimenpiteiden optimointi. Hän innostuu ongelmien ratkaisusta, uusista oivalluksista sekä testaamiseen ja analysointiin pohjautuvasta jatkuvasta oppimisesta.

Vapaa-ajallaan Juuso nauttii perheen parissa vietetystä ajasta, uusiin ympäristöihin tutustumisesta, hyvistä kirjoista sekä hyvästä ruoasta ja juomasta.