hei, me olemme Wonderus

Jenni Siikaniva

jenni@wonderus.fi
+358 44 0200 878

Jenni Siikaniva on Wonderuksen Content Director ja osakas. Jenni vastaa Wonderuksessa sisältömarkkinoinnin palveluista ja sisältöliiketoiminnan kehittämisestä.

Jenni on kokenut markkinointiammattilainen, joka on toiminut erilaisissa viestinnän ja markkinoinnin tehtävissä 15 vuoden ajan. Aiemmin hän on työskennellyt mm. digitoimisto Tulos Helsingissä strategina sekä henkilöstöjohtajana ja Radio NRJ:n viestintäpäällikkönä.

Jenni tykkää asiakkaiden kanssa avoimesta yhteistyöstä, joka on ketterää, tavoitteellista ja mitattavaa. Hän rikkoo mielellään yrityksen siiloja tuoreilla ajatuksilla, ja on sitä mieltä, että markkinointi yrityksessä kuuluu kaikille.

Erityisen hyvin Jenni taitaa liiketoimintaa tukevan sisältömarkkinoinnin, PR:n, vaikuttajamarkkinoinnin ja hakukoneoptimoinnin. Jennin intohimo on tuloksellinen rekrymarkkinointi, joka avulla saadaan houkuteltua ja sitoutettua yritykseen ne juuri oikeat osaajat.

Jenni on 7-vuotiaan pojan äiti ja suositun perhesivusto Mutsimedian perustaja. Mutsimedia on lyhyessä ajassa vakiinnuttanut asemansa Suomen suurimpien äitimedioiden joukossa ja tavoittaa yli 100 000 äitiä kuukaudessa. Vapaa-ajallaan Jenni viihtyy perheen kanssa maailmalla matkustaen, lempipuuhassaan kotona kaappeja järjestäen tai jazz-keikoilla Helsingin yössä.