hei, me olemme Wonderus

Heidi Koski

heidi@wonderus.fi
+358 50 327 4344

Heidi Koski on Wonderuksen Key Account Manager. Hän vastaa yrityksen asiakkuuksien kehittämisestä sekä etsii uusia kumppaneita menestyksekkääseen yhteistyöhön.

Heidillä on monipuolinen tausta digipuolella; hän on työskennellyt erilaisten digitaalisten palveluiden parissa lähes viisi vuotta. Kolme vuotta taittui Schibsted Media Groupilla ja kaksi giosg.com Oy:llä. Wonderuksessa aloittaessaan Heidillä olikin jo yksi tuttu kasvo yrityksessä: Leo on nimittäin hänen ex-kollegansa.

Heidin vahvuutena on asiakkaiden liiketoiminnan ymmärtäminen, sekä hänen aito tahtonsa viedä bisnestä koko ajan eteenpäin. Hänen halunsa oppia uutta ja kehittyä mahdollistaa uusien menestystarinoiden rakentamisen yhdessä asiakkaidemme kanssa. Rautaisen ammattitaitonsa lisäksi Heidi tuo sekä asiakassuhteisiinsa että Wonderuksen Kasarmikadun toimistolle iloa ja eloa.

Vapaa-ajallaan Heidi tykkää liikkua luonnossa, viettää aikaa ystävien ja perheen kanssa sekä matkustella. Heidi on seikkailijaluonne, joka matkustaa ani harvoin samaan paikkaan kahdesti. Kesäisin naisen harrastuksiin kuuluu myös golf.