hei, me olemme Wonderus

Elina Otsala

Elina Otsala on media-alan työmyyrä, jolla on monipuolinen kokemus alan erilaisista tehtävistä. Hän on työskennellyt Radio NRJ:llä uutistoimittajana, kanavajuontajana sekä tuottajana ja toiminut levy-yhtiössä Warnerilla vastaten ulkomaisten artistien Suomen promootiosta. Hänellä on kokemusta myös some-toimittamisesta Yleltä ja onpa hän toiminut Tubeconissa Yle Kioskin apulaistuottajanakin.

Elina on aikaansaava tyyppi ja luova ajattelija kaupallisella otteella. Häneltä onnistuu lavalla sekä radiossa juontaminen, sisältöjen sekä käsikirjoitusten kirjoittaminen, some- ja tiedotussuunnitelmien luominen, PR-tapahtumien järjestäminen sekä konseptointi. Hän rakastaa tarinoita, on hyvä kertomaan niitä ja onnistuu luontevasti sitouttamaan kuulijansa kertomallaan formaatista riippumatta.

Elina uskoo liikkuvan kuvan ja äänen voimaan tarinankerronnassa. Hän on improvisoinnin mestari, joka on kotonaan niin kameran edessä YouTube-videolla kuin äänessä podcastissakin. Elina ennustaa merkityksellisten videoiden ja podcast-sisältöjen yleistyvän markkinoinnissa paljon lähivuosina.

Vapaa-ajallaan Elina käy trampoliinivoimistelussa, ulkoilee perheen ja koiran kanssa sekä metsästää kierrätyslöytöjä Tori.fi:stä. Elinan slogan “Hymyilevää ihmistä on helpompi lähestyä” on tatuoitu hänen oikeaan jalkapöytäänsä. Tätä ohjetta hän pyrkii noudattamaan itse omassa elämässään päivittäin.