hei, me olemme Wonderus

Aleksanteri Baidin

aleksanteri@wonderus.fi
+358 50 374 6992

Aleksanteri Baidin on Wonderuksen Client & Partnership Director ja toinen yrityksen perustajista. Hän vastaa Wonderuksen kumppanuuksista sekä asiakassuhteiden kehittämisestä. Viimeisin Aleksanterin komennus ennen Wonderukselle täysipäi(väi)sesti siirtymistä oli luova toimisto Miltton Creativella, jossa hän vastasi toimiston operatiivisesta toiminnasta ja suurimmista asiakkuuksista.

Aleksanteri on kokenut mediatoimistokonkari ja työskennellyt Suomen nimekkäimmissä mediatoimistokonserneissa kuten Omnicom Media Groupissa ja Salomaa-yhtiöissä. Onpa mies käynyt pokkaamassa palkintojakin hyvin onnistuneista toteutuksista mm. Vuoden Huiput, Grand One ja Efffie Awards -gaaloissa.

Aleksanteri on tiimipelaaja, joka saa virtaa asiakkaiden kanssa yhdessä onnistumisesta. Hänen vahvuutensa on liiketoimintapainotteinen, mutta samalla luova suunnittelu ja konseptointi. Erityisesti Aleksanteri kuuluttaa fiksun segmentoinnin sekä relevanttien sisältöjen perään. Aleksanterin erikoistaitona mainittakoon myös hänen kykynsä puhua venäjää – savolaisittain.

Vapaa-ajalla suurin osa Aleksanterin ajasta kuluu perheen ja kolmevuotiaan pojan kanssa puuhaillessa. Lisäksi hän kunnostelee konttimökkiä, keräilee harrasteajoneuvoja ja hiihtää talvisin. Työarjessa Aleksanteri nauttii erityisesti siitä, kun työ ei tunnu työltä.

”Jokainen asiakas on pikselinsä arvoinen – olipa kyseessä pienempi tai suurempi asiakkuus, kaikki vaativat täyden huomion onnistumisten eteen.”