hei, me olemme Wonderus

Ihmiset & yritys

Wonderuksen tarina sai alkunsa keväällä 2013.

Aleksanteri ja Juuso olivat työskennelleet pitkään media-alalla ja kokeneet alan onnistumiset sekä kipukohdat. Miehet olivat huomanneet, että markkinoinnissa keskityttiin usein vääriin asioihin. Teknologiahuumassa keskustelut pyörivät järjestelmien ympärillä, eikä ymmärretty, että myös niiden pyörittäminen vaatii tietotaitoa. Digitalisaatiohypessä unohdettiin se kaikista tärkein, eli asiakas ja hänen kokemuksensa.

Wonderuksen missio oli yksinkertainen, mutta haastava: tehdä parempaa markkinointia. Miehet halusivat saada aikaan parempia tuloksia, toimia tehokkaammin ja tuottaa asiakkaille enemmän arvoa fiksummilla markkinointipanostuksilla.

Vuoteen 2018 asti Aleksanteri ja Juuso pyörittivät Wonderusta freelancer-verkoston voimin sivutoimisina yrittäjinä. Tammikuussa 2019 oli kuitenkin aika viedä yrityksen tekeminen seuraavalle tasolle: Aleksanteri jätti päivätyönsä ja aloitti Wonderuksen asiakkuusjohtajana sekä ensimmäisenä työntekijänä. Kesäkuussa kolmas partneri Jenni astui virallisesti mukaan remmiin ja otti vastuun yrityksen markkinoinnista.

Wonderuksen jokapäiväistä toimintaa ohjaa Back to Basics -ajattelu. Haluamme palauttaa fokuksen perusasioihin: niiden tekemiseen mahdollisimman tehokkaasti ja hyvin – kuitenkaan unohtamatta jatkuvasti kehittyvää toimintaympäristöä.

Toimintamallimme mukaan mietimme aina huolellisesti vaihtoehtoja markkinointipanostuksille ja kysymme ”Mitä muuta voisimme tehdä samalla budjetilla järkevämmin, miten saisimme aikaan parempia tuloksia?”.

Tervetuloa kumppaniksemme ja mukaan matkalle tekemään yhdessä parempaa markkinointia!

Aleksanteri Baidin
Client & Partnership Director
Jenni Siikaniva
Content Director
Leo Baidin
Sales Director
Irma Viitala
Controller
Senni Loikala
Content Designer
Heidi Koski
Key Account Manager
Marika Luukkanen
Content Producer
Suvi Honkanen
Content Producer