hei, me olemme Wonderus

Teads-videomainonta tavoittaa kohderyhmäsi tehokkaasti

Artikkelin kuva

Teads on maailman johtava videomainonnan tarjoaja ja outstream-videoformaatin kehittäjä. Yli 1,5 miljardia ihmistä näkee Teadsin kautta jaeltuja mainoksia kuukausittain.

Myös Suomessa Teadsilla on vahva jalansija – se on käytössä yli 110 verkkosivustolla. Paikallisista mediataloista mm. MTV, Otavamedia, Tori, A-Lehdet, Bauer ja Popmedia luottavat Teadsiin.

Outstream-videomainonta – mitä ja miksi?

Outstream tarkoittaa verkkosivujen sisällön yhteydessä näytettävää videomainontaa esimerkiksi uutisartikkelien sisällä. Video käynnistyy vasta käyttäjän scrollatessa sen kohdalle, minkä ansiosta mainostaja ei maksa turhaan näytöistä jotka eivät näy käyttäjän ruudulla. Mainosten sijoittelu keskelle toimituksellista sisältöä takaa lisäksi erinomaisen huomioarvon.

Outstream on parhaimmillaan erittäin tehokas mainonnan muoto. Teads mahdollistaa mainostajille mm. seuraavat edut:

  • Laaja tavoittavuus: Teadsin Suomen verkostossa on tarjolla yli 110 sivustoa ja lähes 300 miljoonaa mainosnäyttöä kuukausittain
  • Erinomaiset kohdennusmahdollisuudet: laajan tavoittavuuden ansiosta voit kohdistaa näyttöjä tehokkaasti niin datalla kuin esimerkiksi kontekstuaalisesti
  • Mainosten huomioarvojen ja katseluaikojen on silmänliiketutkimuksissa havaittu olevan jopa kahdeksan kertaa parempia kuin bannerimainonnassa.
  • Bränditurvallinen mainosympäristö: videosi näkyvät aina luotettavilla kotimaisilla verkkosivustoilla laadukkaan toimituksellisen sisällön yhteydessä
  • Kustannustehokkuus: maksat vain todellisista mainosnäytöistä. Takuukampanjoissa lisäksi mahdollisuus sitoa hinta kokonaan loppuun asti katseltuihin näyttöihin.

Vertikaalivideo on suunniteltu mobiilikäyttäjiä varten

Suuri osa nettiselailusta tapahtuu nykyään mobiiliaitteilla ja niiden käytöstä yli 90 % tapahtuu pystyasennossa. Mobiililaitteille suositellaankin näyttävää pystymuotoista eli vertikaalivideota, joka täyttää yleensä koko laitteen näytön.

Desktop-ympäristössä luontevin formaatti on tavallinen vaakamallinen video. Tällöinkään ei tarvitse olla huolissaan siitä, että mainokset eivät olisi näyttäviä. Teadsissa ei käytetä pieniä bannerimainospaikkoja vaan kaikki videosijoittelut ovat outstream-mainontaa varten suunniteltuja ja käytettävissä olevan mainospinta-alan sekä huomioarvon maksimoivia.

Ota nämä 4 asiaa huomioon outstream-mainontaa suunniteltaessa

  1. Tiivistä ja tuo tärkein viestisi sekä mainostajan nimi esiin heti videon alussa
  2. Panosta huomioarvoon ja koukuttavaan toteutukseen - ensimmäiset sekunnit ratkaisevat katsotaanko videosi loppuun
  3. Varmista, että viestisi välittyy myös ilman ääniä - muista siis tekstitykset
  4. Tuota videosta sekä vaaka- että pystymalliset versiot eri laiteympäristöjä varten

Wonderus on Teadsin edustaja Suomessa

Mainostajana voit ostaa Wonderuksen kautta kaikkia Teadsia käyttäviä verkkosivuja Suomessa sekä ohjelmallisesti että takuukampanjoina.

Saat käyttöösi monipuolisen, laadukkaan ja bränditurvallisen mediavalikon, kustannustehokkaat hinnat sekä erinomaiset kohdennusmahdollisuudet. Autamme sinua myös videotuotannoissa sekä interaktiivisten toteutusten lisäämisessä mainosvideoihisi.

Ota yhteyttä ja pyydä lisätietoja!

Aleksanteri Baidin on Wonderuksen Client & Partnership Director ja toinen yrityksen perustajista. Hän vastaa Wonderuksen myynnistä, kumppanuuksista sekä asiakassuhteiden kehittämisestä.